Biciklijada Po zagorskim bregima 2017

Već tradicionalna brdska biciklijada u terminu održavanja Jailhouse festivala a organizirana od strane BK Lepoglava, Udruge za športsku rekreaciju Sport za sve i Nezavisne udruge mladih Lepoglava. S obzirom na loše vrijeme u subotu biciklijada je prebačena na utorak (blagdan Velike Gospe). Svima poznata ruta prema Vudelju koja ove godine nije bila nimalo laka.

Ali naravno to nije spriječilo dvadesetak biciklista iz Lepoglave i oklice te Varaždina i Zagreba. U ovo ljetno popodne start je bio u gradskom parku odakle je započeo uspon po prilično uništenoj makadamskoj cesti (nedavna nevremena i obilne kiše). Usprkos svim problemima na koje su biciklisti naišli nije bilo ni pomisli o odustajanju. Nakon nešto više od sat vremena bicikliranja grupa je sretno stigla na lokaciju nekadašnjeg kamenoloma Vudelje koje se nalazi iznad grada Lepoglave i odakle se vidi prelijepa panorama grada.

Bicikliste je na cilju dočekao gulaš naših već tradicionalnih kuhara, koji je bio odličan, te naravno tekuća pitanja. Uz ugodno druženje i prepričavanje zgoda uz pune trbuhe društvance je kućama potjerao zalazak sunca.

Hvala svim sudionicima i vidimo se uskoro na idućem događanju.

Galerija slika

 
0 Comments

Categories: NovostiNumber of views: 441

Tags:

Partneri kluba

EasyDNNSolutions.com

Lepoglava.hr