Lepoglavčica - rekreativna biciklijada 2017

Bez obzira na prijepodnevnu kišu sunce se ipak pokazalo a Lepoglavčica je mogla krenuti. Poznatom trasom od trideset kilometara iz Lepoglave preko Klenovnika i Stažnjevca do Ivanca te natrag u Lepoglavu zaputilo se u rekreativno druženje sedamdesetak biciklista.

Prijave su bile otvorene sat vremena prije početka te su svim sudionicima podijeljene T-shirt majice biciklijade Lepoglvčica te darovi sponzora (Markoprojekt i PU Varaždin). Start je bio na parkiralištu kod restorana Ivančica u 17 sati, nakon zajedničkog slikanja, te uz policijsku i vatrogasnu kolona je krenula putem Klenovnika. Tamo je bila dvadestominutna pauza nakon uspona na Bitoševlje te su se sudionici mogli osvježiti na terasi caffe bara Kod Ane. Laganim tempom, kako i najmlađima i početnicima nebi bilo prenaporno, biciklisti su krenuli prema Stažnjevcu gdje je ponovno bio odmor ali duplo kraći od prethodnog.

Kolona biciklista prošla je kroz centar Ivanca te odvažno krenula prema zalasku sunca, u Lepoglavu gdje je bilo završno druženje. Oko 19 sati na terasi restorana Ivančica ljubazno osoblje serviralo je grah s mesom koji je Biciklistički klub Lepoglava osigurao za sve sudionike i pomagače bez kojih ne bi bilo moguće realizirati ovaj događaj.

Zahvaljujemo svima koji su omogućili realizaciju rekreativne biciklijade Lepoglavčica a to su:

************************************************

Auguštanec Group Lepoglava

Drvodjelac Ivanec

PU Varaždin

Markoprojekt Zagreb

Turistička zajednica grada Lepoglave

Klasje Lepoglava

********************************************************

Galeriju slika možete pogledati na FB stranicama kluba:

GALERIJA SLIKA

 
0 Comments

Categories: NovostiNumber of views: 536

Tags:

Partneri kluba

EasyDNNSolutions.com

Lepoglava.hr